360 Guest Care - Celovita obravnava gosta

Prijavljeni projekt 360 Guest Care – celovita obravnava gosta je bil izbran na javnem razpisu “Spodbude za raziskovalno-razvojne projekte-RRI 2”

 

NAZIV PROJEKTA: 360 Guest Care - Celovita obravnava gosta
Kratica projekta: 360 Guest Care
Trajanje projekta: 09. 07. 2020 – 08. 07. 2022
Predvideno sofinanciranje projekta: 230.612,39 EUR

 

Prijavljeni projekt 360 Guest Care – celovita obravnava gosta je bil izbran na javnem razpisu “Spodbude za raziskovalno-razvojne projekte-RRI 2”. Projekt zasleduje enake cilje, kot jih predvideva javni razpis, saj:

 

  • pospešuje inovacije, tudi z vključevanjem industrijskega oblikovanja v raziskovalno razvojne in inovacijske dejavnosti,
  • skrajšuje čas od ideje do trga, predvsem pa
  • krepi konkurenčni položaj našega podjetja in delovanja v obstoječih in novih verigah vrednosti.

 

Nevron že več kot 10 let hotelom in drugim nastanitvenim objektom, kot so večje turistične križarke, zagotavlja tehnološko platformo, ki gostom omogoča ogled filmov, TV kanalov in omogoča druge interaktivne storitve na televizijskem zaslonu. V tem segmentu smo primerljivi z ostalimi ponudniki na tržišču. Razviti pa želimo novo generacijo tehnologije, ki bo sicer omogočala vse dosedanje storitve, a glavna pozornost bo namenjena razvoju orodja in funkcijam, ki bodo omogočile celovito obravnavo gosta.

 

Nevron s projektom načrtuje zahteven tehnološki razvoj povsem nove platforme, tako imenovano »360 Guest Care«. Jedro tehnologije bodo sistemi za ugotavljanje trenutnega razpoloženja gostov in njegovih potreb, na podlagi katerega bo potem gosta možno usmeriti k pravim doživljajem oziroma mu kako drugače nuditi podporo. S pomočjo umetne inteligence bo rešitev vsakega gosta obravnavala individualno in mu na podlagi razpoloženja ponudila najprimernejšo rešitev. Platforma bo gostu na voljo kot nek osebni pomočnik v hotelu prek različnih naprav, kot so pametni televizorji in mobilne naprave z ali brez zaslona.

 

Predlagana rešitev močno podpira trend personalizacije, ki je trenutno vroča tema v hospitality industriji.

 

Več na spletni strani evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si.

 

“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj”.

 

Elina KomlancWarning: strpos(): Offset not contained in string in /home/nevron40/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 4
User avatar
Elina Komlanc
Published on March 2, 2020Recommended for you

Happy holidays and a joyful new year 2024!
Fri 15, 2023
Read more
Nevron expands its global presence in MEA
Wed 15, 2023
Read more
Platinum credit excellence AAA - Excellence, Reliability, and Prestige
Tue 7, 2023
Read more
1 2 3 5

Stay updated with new trends and solutions that will help your business

General Inquiry

Got a question? You are welcome to fill out the form below and send your inquiry or opinion. We will review all inquiries and other messages and give you a reply in the shortest possible time.